Fotografie

360° Fotografie – Virtuele Rondgang

Voor wie is 360° fotografie bedoeld?
Voor bijvoorbeeld hotels, verhuurbureau’s van vakantieverblijven, musea, events, showrooms (keukens, auto’s, winkels, enz.), is een virtual tour op uw website een ideale aanvulling om uw bedrijf te presenteren.

Een 360° foto is de ideale manier om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Zo kan u uw klanten of gasten 24/24 een kijkje in uw bedrijf laten nemen. Breng de sterke punten onder de aandacht door bv. detailfoto’s, gesproken teksten of videobeelden.
Meerdere 360′s kunnen dmv. hotspots met elkaar verbonden worden tot een Virtuele Rondgang. Zo kan de bezoeker van uw website virtueel een kijkje nemen in uw bedrijf.

Wij leveren hoge kwaliteit- 360° foto’s die full-size op het scherm kunnen bekeken worden. dmv. een gespecialiseerde fotografeertechniek worden zowel lichte als donkere gedeelten in de foto’s in balans gebracht. De foto’s kunnen zonder speciale software op gelijk welk systeem bekeken worden. Bent u buitenshuis, dan kan u uw bedrijf zelfs tonen op uw I-Pad, I-Phone of I-pod. U kan zelfs uw zakenpagina op Facebook laten starten met een 360 foto van uw bedrijf.

Voor wie?
Een 360° foto is ideaal voor hotels of restaurants, Immobiliën (vb. verhuur van vakantie verblijven), winkelshowrooms,…

Voorbeelden…

Luchtfotografie

Uw website met een luchtfoto van uw bedrijf… In tegenstelling tot andere firma’s maken wij hiervoor gebruik van een afstandgestuurde helikopter die een camera de lucht intrekt. Met videobeeld op afstand zoeken wij de juiste hoek en door middel van ingebouwde GPS en hoogtesensor kan de heli in de lucht verankerd worden.
Wij kunnen u deze service aan superscherpe prijzen leveren omdat we in tegenstelling tot bedrijven met fullsize heli’s of vliegtuigen, geen dure brandstofkosten hebben. Bovendien blijven wij lager bij de grond wat resulteert in scherpere beelden en omdat onze fotograaf zelf op de grond blijft staan zijn er geen speciale vergunningen nodig. Uiteraard dient er nog altijd rekening gehouden te worden met de algemene wetten van de privacy en de veiligheid.

Om plaatsen waar het niet mogelijk is om te vliegen kunnen wij hoogtefoto’s maken tot 20 meter hoogte dmv. een speciaal statief. de camera kan vanaf de grond bediend worden en met een videodownlink kan u het resultaat mee volgen op de grond. Met dit systeem is het ook mogelijk om videobeelden te maken, panorama en zelfs 360° foto’s.

Voorbeelden.

Vastgoedfotografie

Maar al te veel Vastgoedbureaus beseffen nog steeds niet het belang van goede foto’s.
Een kwalitatieve foto van een pand is bijna altijd de eerste stap, om toekomstige kopers of huurders, uit te nodigen meer informatie te vragen en zo het eerste contact te leggen.
Onze fotografen beschikken over de nodige apparatuur en de know-how om de sterke troeven van een woning of appartement naar voren te brengen.
Er wordt voordien een vaste prijs afgesproken zodat verassingen achteraf uitgesloten zijn.
Wij fotograferen alle ruimtes uitgezonderd onbelangrijke plaatsen zoals bv. toiletten of bergplaatsen.
Indien gewenst leggen wij zelf contact met de eigenaar om een datum voor de shoot vast te leggen.
Alle foto’s worden digitaal aangeleverd. Wij blijven eigenaar van de rechten maar u kan alle foto’s vrij gebruiken in alle vormen van publiciteit, zonder bijkomende kosten.

Voorbeelden.